ШКОЛА в ІСУО

      scool of Malynivka Портали інформаційної системи “КУРС: Освіта” включають набір засобів та інструментів, призначених для автоматизації управлінської діяльності адміністрацій загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів регіону, управлінь і відділів освіти рай/міськдержадміністрацій, обласного управління освіти і науки облдержадміністрації. Комплекс дозволяє створити єдину систему збору, обробки та зберігання інформації областей в розрізі закладів дошкільної та загальної середньої освіти. Одночасно вирішується проблема забезпечення районних, міських відділів/управлінь освіти та обласного управління освіти і науки повною оперативною інформацією про діяльність навчальних закладів, що дає можливість здійснювати освітній менеджмент на більш високому рівні, ефективніше планувати витрати міських та районних бюджетів в рамках реалізації освітянських програм, раціонально та обґрунтовано корегувати напрями для подальшого розвитку загальної та дошкільної освіти областей, а з іншого боку – забезпечувати відповідний рівень контролю за діяльністю навчальних закладів регіону.

НАША ШКОЛА В ІСУО

        «Мої знання» – це інтернет-портал для управління навчальним закладом і поліпшення якості навчального процесу, а також інструмент для покращення взаємодії між вчителями, учнями та батьками.
Сайт «Мої знання» складеться з таких модулів: «Стіна», «Журнал», «Розклад», «Довідники». Вони несуть в собі всю інформацію стосовно організації навчального процесу в сучасній школі.
В модулі «Довідники» знаходяться розділи: «Учні», «Персонал» , які дозволяють легко управляти відповідними даними по школі.
В модулі «Розклад» є можливість переглядати розклад уроків по класам.
Модуль «Журнал» призначений для ведення електронного журналу, а в модулі «Стіна» відображаються всі новини навчального закладу.

ПОРТАЛ “МОЇ ЗНАННЯ”